Tafels en statafels huren in Roermond

Statafel huren
Perfect voor feesten en evenementen!
1 dag
5,50
incl. BTW
1 dag
4,55
excl. BTW
Ronde Eettafel Huren
Perfect voor een diner!
1 dag
7,50
incl. BTW
1 dag
6,20
excl. BTW
Bierbanksets huren
Handig voor een picknick, barbecue of buurtfeest.
1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Partytafel huren
Perfect voor een ontbijt of diner!
1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Houten Vat Statafel
Creëer een bar in uw eigen achtertuin!
1 dag
20,00
incl. BTW
1 dag
16,53
excl. BTW

Tafels en statafels huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van diverse tafels. Of je nu op zoek bent naar statafels om gezellig aan te borrelen, buffettafels om een heerlijk diner op te serveren of ronde tafels, u huurt het allemaal voordelig bij Partytentverhuur Roermond. Zo heeft u onder andere de keuze uit ronde eettafels, partytafels en bierbanksets. U bekijkt alle mogelijkheden van tafels en statafels op deze pagina. Dankzij ons brede assortiment zit er zeker iets bij wat aansluit op uw feest.

Partytentverhuur Roermond is uw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van tafels en statafels, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze licht en geluid.

Meer informatie

Het huren van tafels en statafels doet u bij Partytentverhuur Roermond! Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.