Easy Up Tent huren in Roermond

Alle easy up tent huren in roermond

Easy Up Tent 3x3m
Makkelijk en snel op te zetten!
1 dag
60,00
incl. BTW
1 dag
49,59
excl. BTW
Easy Up tent 4x4 huren
1 dag
65,00
incl. BTW
1 dag
53,72
excl. BTW
Easy Up Tent 3x6m
Deze tent is eenvoudig en snel op te zetten!
1 dag
90,00
incl. BTW
1 dag
74,38
excl. BTW

Easy up tent huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Easy up tenten zijn praktisch en erg gemakkelijk en snel om op te zetten. Bij Partytentverhuur Roermond kunt u de keuze maken uit verschillende kleuren en formaten easy up tenten. Zo is er altijd een geschikte tent voor uw feest. De maten van onze easy up tenten variëren van 3x3 meter tot 3x6 meter. Naast het verhuren van easy up tenten, kunt u bij Partytentverhuur Roermond ook terecht voor het huren van vele andere tenten. Selecteer welke u wilt hebben, de hoeveelheid ervan en bestel eenvoudig via onze website. Houd er rekening mee dat u de easy up tenten voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht u ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Daarnaast verzorgd Partytentverhuur Roermond ook alle benodigdheden om het feest volledig te verzorgen. Denk hierbij aan tafels, stoelen, verwarming en zelfs een frietwagen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor ieder feest en evenement.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de easy up tenten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.