Koelkast huren in Roermond

Alle koelkast huren in roermond

Koeling
Houd de hapjes en drankjes koel in deze koeling!
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Koelingen huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Geef je een groot feest, evenement of bruiloft? Dan heb je waarschijnlijk geen extra koelkast tot jouw beschikking om jouw dranken of andere versnaperingen te koelen. Wij verhuren de koelingen die aansluiten bij jouw wensen, bekijk daarom hieronder onze collectie van koelkasten die je kunt gebruiken voor het koelen van jouw dranken gedurende de gelegenheid. Zeker wanneer het warm is kan je jouw gasten extra verblijden met een lekker gekoeld drankje.

Partytentverhuur Roermond is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van koelingen, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze meubilair.

Meer informatie

Het huren van koelingen doet je bij Partytentverhuur Roermond! Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van stoelen in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Olidienberg en Swalmen.