Koelkast huren in Roermond

Alle koelkast huren in roermond

Koeling
Houd de hapjes en drankjes koel in deze koeling!
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Koelingen huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Geeft u een groot feest, evenement of bruiloft? Dan heeft u waarschijnlijk geen extra koelkast tot uw beschikking om uw dranken of andere versnaperingen te koelen. Wij verhuren de koelingen die aansluiten bij uw wensen, bekijk daarom hieronder onze collectie van koelkasten die u kunt gebruiken voor het koelen van uw dranken gedurende de gelegenheid. Zeker wanneer het warm is kunt u uw gasten extra verblijden met een lekker gekoeld drankje.

Partytentverhuur Roermond is uw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van koelingen, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze meubilair.

Meer informatie

Het huren van koelingen doet u bij Partytentverhuur Roermond! Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.