Pagodetent huren in Roermond

Alle pagodetent huren in roermond

Pagodetent 4x4 huren
Afmetingen DxBxH
4.0 x 4.0m
Aantal gebruikers
30
1 dag
230,00
incl. BTW
1 dag
190,08
excl. BTW
Pagodetent 5x5 huren
Afmetingen DxBxH
5.0 x 5.0m
Aantal gebruikers
40
1 dag
265,00
incl. BTW
1 dag
219,01
excl. BTW
Pagodetent 6-hoek huren
Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m
Aantal gebruikers
60
Creëer een luxe uitstraling op uw feest of evenement!
1 dag
559,50
incl. BTW
1 dag
462,40
excl. BTW

Pagodetenten huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Ben je opzoek naar een unieke tent voor jouw feestje of evenement? Huur dan de pagodetent van Partytentverhuur Roermond! De pagodetenten zijn brandwerend en hebben een luxe uitstraling ten opzichte van reguliere partytenten. Op deze pagina ziet je de maten pagodetenten die wij verhuren. door de relatief kleine formaten zijn deze pagodetenten geschikt voor de kleinere feesten en evenementen. 

Partytentverhuur Roermond is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van tenten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons licht en geluid assortiment of onze heaters.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de pagodetenten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van stoelen in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Olidienberg en Swalmen.