Biertap huren in Roermond

Alle biertap huren in roermond

Kleine Biertap
Laat uw gasten hun eigen biertje tappen!
1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Biertap Tafelmodel
Tap uw biertje vanaf uw zitplek met deze biertap tafelmodel!
1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Biertap huren
Perfect voor feesten en evenementen!
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW
Mobiele biertap met spoelbak
Handig voor grote feesten en evenementen!
1 dag
95,00
incl. BTW
1 dag
78,51
excl. BTW

Biertap huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Tijdens een feestje wilt je jouw gasten natuurlijk voorzien van een verfrissend drankje, hierbij mag een biertje natuurlijk niet ontbreken. Huur daarom een van onze biertaps. Hiermee voorziet je jouw gasten van een heerlijk vers pilsje. Bij Partytentverhuur Roermond kan je kiezen voor diverse biertaps. Zo hebben we onder andere een tafelmodel biertap, een grotere biertap en een biertap inclusief spoelbak, zodat je ook direct alle glazen weer kunt reinigen. Afhankelijk van de omvang van het feest dat je organiseert, bepaal je welke biertap je nodig zal hebben. Selecteer welke je wilt huren, de hoeveelheid ervan en bestel eenvoudig via onze website. Houdt er rekening mee dat je de biertap voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht je ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur Roermond is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van biertaps, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze tenten.

Meer informatie

Het huren van een biertap doe je bij Partytentverhuur Roermond! Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van stoelen in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Olidienberg en Swalmen.