Lopers en koorder

Lopers en koorden huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond 

Op zoek naar materialen om jouw evenement in Roermond extra allure te geven? Bij Partytentverhuur Roermond ben je aan het juiste adres voor het huren van lopers en koorden. Of je nu een rode loper wilt voor een chique entree of sfeervolle koorden om specifieke gebieden af te zetten, wij hebben diverse opties om jouw evenement stijlvol aan te kleden!

Kies uit ons assortiment de gewenste lopers en koorden, afhankelijk van de uitstraling en functionaliteit die je zoekt. Of je nu een bruiloft, bedrijfsevenement of feest organiseert, onze materialen voegen een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Plaats eenvoudig je bestelling via onze website door de gewenste producten en hoeveelheden te selecteren. Onze standaard huurperiode is drie dagen, maar mocht je de lopers en koorden langer willen huren, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Partyverhuur Roermond is niet alleen gespecialiseerd in het verhuren van lopers en koorden; wij bieden een breed scala aan partymaterialen om jouw evenement compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan meubilair en andere decoratieve items om de gewenste sfeer te creëren.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over het huren van lopers en koorden staan onze medewerkers voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van stoelen in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Olidienberg en Swalmen.

 

Alle lopers en koorder

Rode loper per meter
Ontvang uw gasten op een chique manier!
1 dag
4,25
incl. BTW
1 dag
3,51
excl. BTW
Paaltjes met koord set
Ontvang uw gasten op een chique manier!
1 dag
13,00
incl. BTW
1 dag
10,74
excl. BTW
Openingspakket
1 dag
125,00
incl. BTW
1 dag
103,31
excl. BTW