Stroomvoorziening huren in Roermond

Alle stroomvoorziening huren in roermond

Haspel
Zorg dat u stroom in de buurt heeft!
1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Verlengkabel (Kracht) 400v-32amp
Met de verlengkabel zorgt u ervoor dat al het apparatuur werkt!
1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Verdeelkast (Kracht) 400v-32amp
Top in combinatie met onze verlengkabel!
1 dag
35,00
incl. BTW
1 dag
28,93
excl. BTW

Stroomvoorziening huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Opzoek naar materialen om extra stroomvoorzieningen te realiseren? Of je nu op zoek bent naar verlengkabels of verdeelkasten, bij ons vindt je het allemaal! Je hebt bij ons de keuze uit onder andere een haspel, verlengkabel en verdeelkast. Afhankelijk van de plaats waar je de apparatuur wil installeren en de hoeveelheid, bepaal je wat je nodig heb. Selecteer de producten, de hoeveelheid en bestel eenvoudig via onze website. Houdt er rekening mee dat je de stroom voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht je ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur Roermond is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van stroom, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons meubilair.

Meer informatie

Het huren van stroom doe je bij Partytentverhuur Roermond! Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van stoelen in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Olidienberg en Swalmen.