Pagodetent 6-hoek huren

1 dag  559,50
incl. BTW
1 dag 462,40
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m M
Lengte
6.0 M
Breedte
6.0 M
Aantal gebruikers
60 Personen

Omschrijving

Pagodetent 6-hoek huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Onze Pagodetent 6-hoek is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele tent voor jouw feest of evenement. De unieke zeshoekige vorm en stevige constructie zorgen niet alleen voor bescherming tegen weer en wind, maar ook voor een opvallende uitstraling die de aandacht van jouw gasten zal trekken.

De Pagodetent 6-hoek is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een robuuste constructie die bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw gasten en kun je onbezorgd genieten van jouw evenement.

Met een afmeting van 6 bij 6 meter biedt onze Pagodetent 6-hoek voldoende ruimte voor al jouw gasten en activiteiten. Bovendien is de tent flexibel in te delen, zodat je de ruimte optimaal kunt benutten. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, onze Pagodetent 6-hoek biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor elk evenement.

Om jouw feest compleet te maken, bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals een koelwagen, koelingen, partytafels, stoelen en nog veel meer! Zo zorgen wij ervoor dat jouw feest of evenement tot in de puntjes verzorgd is.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de pagodetent 6-hoek. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 3,50

incl. BTW

1 dag 2,89

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 1,50

incl. BTW

1 dag 1,24

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 15,00

incl. BTW

1 dag 12,40

excl. BTW

Huurmandje