Winter pakketten huren in Roermond

Alle winter pakketten huren in roermond

Oud & Nieuw Pakket discountoverlay
Ga feestelijk het nieuwe jaar in!
1 dag
150,00
incl. BTW
1 dag
123,97
excl. BTW
Sweet Sixteen Pakket discountoverlay
1 dag
195,00
incl. BTW
1 dag
161,16
excl. BTW
Examenfeest Pakket discountoverlay
1 dag
255,00
incl. BTW
1 dag
210,74
excl. BTW
Kerst | Nieuwjaar pakket discountoverlay
Sluit het jaar feestelijk af met dit pakket!
1 dag
275,00
incl. BTW
1 dag
227,27
excl. BTW
Schaatsbaan 50m2
1 dag
675,00
incl. BTW
1 dag
557,85
excl. BTW
Schaatsbaan 100m2
1 dag
1.275,00
incl. BTW
1 dag
1.053,72
excl. BTW

Thema Pakketten huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Kant en klare themapakketten welke geheel zijn samengesteld om uw feestje compleet te maken. Uiteraard voor een scherpe prijs! Op deze pagina bekijkt u alle keuzemogelijkheden betreft thema party pakketten. Ideaal voor wanneer u geen zin heeft om alles los te bestellen, hoewel u die keuze natuurlijk ook kunt maken. Selecteer het thema party pakket die aansluit bij uw gelegenheid en bestel eenvoudig via onze website.

Partytentverhuur Roermond is uw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van thema party pakketten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons feestapparatuur.

Partytentverhuur Roermond is uw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van feestapparatuur, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze meubilair.

Meer informatie

Het huren van thema pakketten doet u bij Partytentverhuur Roermond! Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.