Winter pakketten huren in Roermond

Alle winter pakketten huren in roermond

Oud & Nieuw Pakket Actie

Oud & Nieuw Pakket

Aantal gebruikers
30
Ga feestelijk het nieuwe jaar in!
1 dag
150,00
incl. BTW
1 dag
123,97
excl. BTW
Examenfeest Pakket Actie

Examenfeest Pakket

1 dag
255,00
incl. BTW
1 dag
210,74
excl. BTW
Kerst | Nieuwjaar pakket Actie

Kerst | Nieuwjaar pakket

Sluit het jaar feestelijk af met dit pakket!
1 dag
275,00
incl. BTW
1 dag
227,27
excl. BTW
Schaatsbaan 50m2

Schaatsbaan 50m2

1 dag
675,00
incl. BTW
1 dag
557,85
excl. BTW
Schaatsbaan 100m2

Schaatsbaan 100m2

1 dag
1.275,00
incl. BTW
1 dag
1.053,72
excl. BTW

Thema Pakketten huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Kant en klare themapakketten welke geheel zijn samengesteld om uw feestje compleet te maken. Uiteraard voor een scherpe prijs! Op deze pagina bekijk je alle keuzemogelijkheden betreft thema party pakketten. Ideaal voor wanneer je geen zin heb om alles los te bestellen, hoewel je die keuze natuurlijk ook kunt maken. Selecteer het thema party pakket die aansluit bij jouw gelegenheid en bestel eenvoudig via onze website.

Partytentverhuur Roermond is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van thema party pakketten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons feestapparatuur.

Partytentverhuur Roermond is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van feestapparatuur, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze meubilair.

Meer informatie

Het huren van thema pakketten doe je  bij Partytentverhuur Roermond! Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van stoelen in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Olidienberg en Swalmen.