Verlichting Led Outdoor

1 dag  25,00
incl. BTW
1 dag 20,66
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Outdoor LED licht huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Organiseert u een disco feest of evenement? Huur dan deze outdoor LED verlichting van Partytentverhuur Roermond! Deze verlichting is een leuke toevoeging aan het feest, doordat deze lichten in meerdere kleuren zijn in te stellen en ze kunnen daarnaast ook veranderen van kleur in diverse tempo's. Deze verlichting kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Door de waterbestendige omhuizing verlicht u hiermee dus ook de tofste buiten feesten of winter evenementen. Natuurlijk zorgen deze LED lichten ook voor de juiste sfeer bij indoor gebruik. Wanneer de zon verdwijnt, komt de feestverlichting pas echt tot zijn recht. Wij bieden meerdere soorten disco verlichting aan, zo heeft u voor ieder feest het juiste licht, dus huur de disco verlichting die bij uw feest past.

Eigenschappen:

  • 12 LED's met elk 3 W aan vermogen;
  • Stevige en waterbestendige behuizing;
  • Het LED licht kan gemakkelijk op de grond worden opgesteld met behulp van de dubbele beugel of kan via een klem worden bevestigd;
  • Aan te sturen via DMX512 en stand-alone;
  • De geïntegreerde programma's bieden vrijwel alle opties die nodig zijn voor het gebruik: master / slave, statische kleuren, overlopende kleuren, mengen van kleuren etc.

Naast de outdoor LED licht verhuren wij nog veel meer feestverlichting. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de outdoor LED licht. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 13,00

incl. BTW

1 dag 10,74

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje