Toiletten huren in Roermond

Alle toiletten huren in roermond

Plaskruis
Zorg voor genoeg toiletten voor de gasten op het feest of evenement!
1 dag
65,00
incl. BTW
1 dag
53,72
excl. BTW

Toiletten huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Vaak vergeten, maar heel belangrijk! Bij ons kunt u plaskruizen huren, zodat de gasten met gemak naar de wc kunnen. Huur de plaskruizen wanneer u een groot feest of evenement organiseert. Ga na hoeveel gasten er op het feest of evenement komen. Op basis van deze gegevens weet u hoeveel plaskruizen u nodig zult hebben. Selecteer de hoeveelheid en bestel eenvoudig via onze website. Houd er rekening mee dat u de toiletten voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht u ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur Roermond is uw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van toiletten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons meubilair.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de toiletten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.