Thermoskan Koffie / Thee

1 dag  2,00
incl. BTW
1 dag 1,65
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Thermoskan koffie/thee huren Roermond - Partytentverhuur Roermond

Wanneer er een feest of evenement plaats vindt is het gebruikelijk dat u de gasten een kopje koffie of thee aanbiedt. Wanneer er veel gasten zijn uitgenodigd kunt u de koffie of thee vooraf zetten en warm houden in een thermoskan. Om zo te voorkomen dat u het erg druk krijgt of dat de koffie of thee al koud is voordat het wordt genuttigt. Met een thermoskan houdt u koffie of thee voor een langere tijd goed warm! Wij verhuren een kan voor koffie en een kan voor thee. De kannen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dankzij de handige uitschenk mond gaat het overschenken van de koffie en thee zonder knoeien! Partytentverhuur Roermond kan u ook verder helpen met bijvoorbeeld de verhuur een koffiezetapparaat.

Naast de thermoskan koffie/thee verhuren wij nog veel meer keukenapparatuur. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de thermoskan koffie/thee. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 22,50

incl. BTW

1 dag 18,60

excl. BTW

Huurmandje