Stretchtent huren - afmeting op aanvraag

1 dag  0,00
incl. BTW
1 dag 0,00
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Stretchtent in diverse afmetingen huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Heeft u uit het standaard aanbod stretchtenten geen geschikte afmeting kunnen vinden? Informeer vrijblijvend of de gewenste maat beschikbaar is via onderstaand aanvraag formulier.

Bij een bruiloft of jubileum is een gewone partytent niet voldoende. Bij een speciale dag hoort ook een speciale tent. De stretchtenten van Partytentverhuur Roermond voldoen aan de eisen van een speciale tent. Door het beige doek en de houten palen wordt er een gezellige en open sfeer gecreëerd.

De stretchtent wordt altijd voor je opgezet en afgebouwd. Wij leveren deze tenten inclusief brandveiligheidscertificaat. Daarnaast beschikken wij over diverse standaard afmetingen en is het ook mogelijk om afmetingen op maat bij ons aan te vragen. Naast de verhuur van tenten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons keukenapparatuur.

Naast de stretchtent in diverse maten verhuren wij nog meer formaten. Bekijk hiervoor ons assortiment aan stretchtenten.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de stretchtent in diverse maten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 3,50

incl. BTW

1 dag 2,89

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 1,50

incl. BTW

1 dag 1,24

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 15,00

incl. BTW

1 dag 12,40

excl. BTW

Huurmandje