PVC tent 6x6 huren

Aantal:

200,00

1 dag 

incl. BTW

165,29

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
PVC tent 6x6 huren
>
  • PVC tent 6x6 huren
  • PVC tent 6x6 huren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m M
Lengte
6.0 M
Breedte
6.0 M
Aantal gebruikers
60 Personen

Omschrijving

Partytent 6x6 meter PVC huren - Partytentverhuur Roermond


Maak uw feest of evenement compleet met de PVC partytent van Partytentverhuur Roermond, met een afmeting van maar liefst 6x6 meter! Deze robuuste tent is perfect voor een groot aantal gasten en biedt de benodigde bescherming tegen de elementen, zodat uw feest ongestoord door kan gaan.

Deze PVC tent is van hoge kwaliteit en beschikt over stevige zeilen gemaakt van zwaar vrachtwagenzeil, waardoor deze bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Bovendien heeft de tent een brandvertragend certificaat, wat de veiligheid van uw gasten ten goede komt.

Bij Partytentverhuur Roermond kunt u terecht voor het huren van diverse partytenten voor uw feest of evenement. U heeft ook de optie om de tent door ons te laten plaatsen en af te bouwen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Selecteer deze optie eenvoudig in het huurmandje en wij zorgen voor een zorgeloze opbouw en afbouw van de tent.

Kortom, huur deze PVC partytent en maak uw feest of evenement compleet! Bij Partytentverhuur Roermond bent u verzekerd van een uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige tenten, waardoor u zich volledig kunt richten op het genieten van uw feest en de aanwezigheid van uw gasten.