Partytent huren in Sint Odiliënberg

Partytentverhuur Sint Odiliënberg

Sint Odiliënberg staat bekend om het Pieterpad die veel toeristen trekt naar het Limburgse dorp. Met het organiseren van een groot feest of evenement kunt u ook toeristen en inwoners van het dorp aantrekken. Bent u voor het feest of evenement nog opzoek naar een geschikte partytent? Dan bent u bij partytentverhuur Roermond aan het juiste adres! Onze partytenten zijn te huur in verschillende soorten en maten. Naast partytenten kunt u ook nog diverse partymaterialen bij ons huren. Versier de partytent met feestverlichting, zorg voor leuke muziek, plaats voldoende statafels en mocht het fris worden dan verhuren wij ook nog heaters die u kunt neerzetten. .


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.