Partytent huren in Pey

Partytentverhuur Pey

In het dorp Pey wonen er meer dan 6.900 inwoners. Dit dorp telt ook meerdere verenigingen waar inwoners zich bij kunnen aansluiten. Bestaat de vereniging zoveel jaar en wordt er een groot feest georganiseerd? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Roermond! Onze partytenten zijn in verschillende soorten en maten te huur. Naast partytenten verhuren wij ook nog diverse partymaterialen die u tijdens het feest of evenement kunt gebruiken. Denk aan klapstoelen, heaters, feestverlichting en geluidsinstallaties.  


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.