Heineken 50 liter fust

Aantal:

175,00

excl. BTW

144,63

excl. BTW

Huurmandje
Heineken 50 liter fust
>
  • Heineken 50 liter fust
<

Omschrijving

Heineken bier 50 liter fust kopen in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Staat u op een grootschalig feest of evenement en wilt u voorkomen dat u te weinig Heineken bier heeft? Koop dan deze Heineken bier 50 liter fust bij Partytentverhuur Roermond. Het fust is gemakkelijk aan de biertap te koppelen en gasten kunen gemakkelijk hun eigen biertje tappen. Naast het merk Heineken verkopen wij ook een Grolsch of Lindeboom bier 50 liter fust. Mocht u naast bier ook andere dranken willen schenken? Bekijk dan is ons drankarrangement en kies de dranken uit die passen bij uw feest of evenement!

Let op: gezien de huidige snelle stijging van inkoopkosten, kan het voorkomen dat de prijs van een fust bier in de tussentijd verhoogd is, onze excuses voor het ongemak. 

Naast het Heineken bier 50 liter fust verhuren wij nog veel meer horeca apparatuur. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het Heineken bier 50 liter fust. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

25,00

1 dag

incl. BTW

20,66

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

95,00

1 dag

incl. BTW

78,51

1 dag

excl. BTW

Huurmandje