Grolsch 50 liter fust

190,00
incl. BTW
157,02
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Grolsch bier 50 liter fust kopen in Roermond - Partytentverhuur De Peel

Wanneer u een biertap heeft gehuurd voor een feest of evenement dan kan een bierfust natuurlijk niet ontbreken. Zijn de gasten een grote liefhebber van Grolsch bier? Koop dan de Grolsch bier 50 liter fust bij Partytentverhuur Roermond! Onze bierfusten zijn gemakkelijk aan de biertap te koppelen en de gasten kunnen door de tap gemakkelijk hun eigen biertje tappen! Wanneer 50 liter iets teveel is van het goede kunt u ook de Grolsch bier 20 liter fust kopen bij Partytentverhuur Roermond!

Let op: gezien de huidige snelle stijging van inkoopkosten, kan het voorkomen dat de prijs van een fust bier in de tussentijd verhoogd is, onze excuses voor het ongemak. 

Naast het Grolsch bier 50 liter fust verhuren wij nog veel meer horeca apparatuur. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het Grolsch bier 50 liter fust. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

85,00

incl. BTW

70,25

excl. BTW

Huurmandje

90,00

incl. BTW

74,38

excl. BTW

Huurmandje

195,00

incl. BTW

161,16

excl. BTW

Huurmandje