Airhockeytafel huren

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

82,64

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Airhockeytafel huren
>
  • Airhockeytafel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
1.63 M
Hoogte
0.63 M
Breedte
1.63 M
Gewicht
167 Kilo
Aantal gebruikers
2 Personen

Omschrijving

Airhockeytafel huren - Partytentverhuur Roermond

Bij Partytentverhuur Roermond bieden we de mogelijkheid om een professionele airhockeytafel te huren en te genieten van een populair en vermakelijk spel. Het doel van dit spel is om de puck bij de tegenstander in het doel te schuiven, terwijl er lucht van onder het speelveld wordt geblazen, waardoor de puck moeiteloos over het veld glijdt. Wie van de spelers weet de meeste punten te scoren tegen zijn of haar tegenstander?

Dit spel is geschikt voor jong en oud en zorgt voor urenlang speelplezier. Particulieren kunnen gratis spelen, terwijl het spel ook beschikbaar is voor verhuur op feesten en evenementen, waar wel een geldinzet vereist is.

De airhockeytafel kan niet zelf worden opgehaald, dus transportkosten zijn verplicht. Nadat de tafel is aangesloten op een stroompunt, kan het spel beginnen en kan iedereen genieten van het plezier dat het biedt.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.