Biertap huren

1 dag  40,00
incl. BTW
1 dag 33,06
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Mobiele biertap huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Deze mobiele biertap is perfect om de lekkerste biertjes te tappen.  Het is een zeer compacte mobiele tap die makkelijk te verplaatsen is en weinig ruimte nodig heeft. Ondanks het compacte formaat is kunt een volwaardige biertap. Bent u voor een groot evenement opzoek naar een groter formaat? Huur dan de mobiele biertap met spoelbak

De tap is een David Systeem. Het is een verrijdbare mobiele tap waarbij voor de koeling gebruik wordt gemaakt van een fustenkoeler. Op de fustenkoeler staat een tapzuil. Het David tapsysteem heeft een dunne doorvoerslang in de tapzuil zitten die bij het aanslaan van een nieuw bierfust makkelijk vervangen kan worden. Let op, hierbij horen aparte fusten, welke geschikt zijn voor het David systeem. 

Naast de mobiele biertap verhuren wij nog veel meer biertaps. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de mobiele biertap. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

90,00

incl. BTW

74,38

excl. BTW

Huurmandje

195,00

incl. BTW

161,16

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 40,00

incl. BTW

1 dag 33,06

excl. BTW

Huurmandje