Vier op een rij

1 dag  35,00
incl. BTW
1 dag 28,93
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
1.22 M
Hoogte
0.57 M
Breedte
1.17 M

Omschrijving

Vier op een Rij XL huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Je kunt natuurlijk Vier op een Rij spelen op een klein bordje op je grootmoeders tafel, maar wij hebben hier een verrassing voor je in petto: het levensgrote Vier op een Rij XL spel! Dit spel is door zijn omvang een stuk enerverender dan de kleinere varianten, waardoor de spanning hoog op zal lopen. Gebruik je ruimtelijk inzicht en let op de diagonaal! Dit is een leuk spel om te spelen met de hele familie of tijdens een spelletjes middag op school.

Probeer als eerste vier schijven van jouw kleur op een rij te krijgen en win het spel! Om de beurt pak je een schijf en laat deze vallen door het gat in een rij naar keuze. Het maakt niet uit op welke manier je vier schijven op een rij krijgt, dus je wint als je horizontaal, verticaal of diagonaal vier schijven van jouw kleur op een rij hebt! Vier op een rij bestaat uit 2 staanders en 2 sluitstukken voor het frame, 2 middendelen voor de schijven en 42 schijven (21 x paars en 21 x groen).

Naast vier op een rij XL verhuren wij nog veel meer spellen. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Mocht je nog vragen hebben over dit spel of een ander product? Neem dan zeker even contact met ons op. 

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

15,00

incl. BTW

12,40

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 2,07

excl. BTW

Huurmandje