Trek Rodeo Stier Opblaasbaar

1 dag  100,00
incl. BTW
1 dag 82,64
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5 M
Hoogte
2.5 M
Breedte
5 M
Aantal gebruikers
1 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Trek Rodeostier opblaasbaar huren - Partytentverhuur Roermond

Maak je klaar voor een onvergetelijke middag met je vrienden op onze opblaasbare rodeostier! Dit spel is gegarandeerd een succes en zorgt voor veel plezier en competitie. De uitdaging is om op de stier te blijven zitten terwijl je vrienden aan de touwen trekken om je uit het zadel te werpen.

De stier is 4 meter lang en 4 meter breed en kan gemakkelijk worden opgeblazen met behulp van een elektrische ventilator. Als je hulp nodig hebt bij het opzetten, kun je altijd contact met ons opnemen en we helpen je graag verder.

Dit spel is perfect voor een verjaardagsfeestje, schoolfeest of elk ander evenement waarbij je op zoek bent naar plezier en entertainment. Het zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn voor jou en je vrienden!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de trek rodeostier opblaasbaar. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.