Tobbedansbaan 15x4m

Aantal:

285,00

1 dag 

incl. BTW

235,54

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Tobbedansbaan 15x4m
>
  • Tobbedansbaan 15x4m
  • Tobbedansbaan 15x4m
<

Omschrijving

Tobbedansbaan 15x4m huren - Partytentverhuur Roermond

 

Beleef de ultieme waterpret met de tobbedansbaan van Partytentverhuur Roermond! Deze opblaasbare attractie is perfect voor een zeskamp of een warme zomerdag en zal zorgen voor verkoeling en plezier. Naast de tobbedansbaan hebben we nog meer gave waterattracties in ons assortiment, bekijk snel ons volledige aanbod op deze pagina.

Houd er wel rekening mee dat het vullen van het badje wat tijd in beslag neemt. Gelukkig is de tobbedansbaan makkelijk op te zetten met de bijgeleverde elektrische blower. Wil je het opzetten en afbreken uit handen geven? Maak dan gebruik van onze opzet service en bezorgopties, deze zijn tegen een kleine meerprijs te selecteren in het huurmandje.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen mini circus 3x2m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.