Stormbaan Winter Run 17x4m

1 dag  275,00
incl. BTW
1 dag 227,27
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Stormbaan Winter Run 17m huren - Partytentverhuur Roermond

Beleef een unieke ervaring op de Stormbaan Winter! Deze stormbaan is 15 meter lang en volledig in winterthema uitgevoerd. Baan je een weg door de sneeuw, ga langs de pinguïns en overwin het ijs om als eerste aan de overkant te komen. De Stormbaan Winter is een perfecte aanvulling op jouw winterse evenement of kerstfeest.

Maar ook in de lente en zomer is deze stormbaan een hit. Huur hem bijvoorbeeld voor een sportdag of ander evenement en beleef het hele jaar door de ultieme winterpret. Met de bijgeleverde elektrische blower is de Stormbaan Winter eenvoudig op te zetten. Wil je het helemaal gemakkelijk maken? Maak dan gebruik van onze opzet- en bezorgservice tegen een kleine meerprijs. Je kunt deze opties gemakkelijk selecteren in het huurmandje.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan winter run 17m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.