Stormbaan Safari 18m

1 dag  275,00
incl. BTW
1 dag 227,27
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Stormbaan Safari 18m huren - Partytentverhuur Roermond

Bij Partytentverhuur Roermond hebben we de perfecte stormbaan voor jullie: de Stormbaan Safari van 18 meter lang! Betreed de jungle via de leeuwenbek en ga op avontuur. Klim over de klimberg en glijd als een aap naar beneden. Met deze stormbaan haal je de jungle naar jouw evenement en beleef je de tofste avonturen!

Wij hebben een uitgebreid assortiment stormbanen van 9 tot 40 meter lang, dus voor elk evenement hebben wij een passende stormbaan beschikbaar. Bij het huren van een stormbaan bieden wij ook de mogelijkheid om te helpen bij de op- en afbouw. Zo wordt alles tot in de puntjes geregeld en kun jij zorgeloos genieten van een geweldige dag!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan safari 18m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.