Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m

Aantal:

285,00

1 dag 

incl. BTW

235,54

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m
>
  • Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m
  • Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m
<

Omschrijving

Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m huren - Partytentverhuur Roermond

Ahoy, maatje! Deze stormbaan in piratenstijl is perfect voor elk kinderfeestje of evenement waar avontuur en actie gewenst is. Met een lengte van maar liefst 18 meter en diverse obstakels is deze stormbaan een echte uitdaging voor jong en oud. Klim over het schip, ontwijk de kanonnen en vind de schat aan het einde van de stormbaan! Durf jij het aan?

Deze stormbaan is ook zeer geschikt voor gebruik tijdens een zeskamp, sportdag op school of ander evenement. Met de bijgeleverde elektrische blower is de stormbaan eenvoudig op te zetten. Indien gewenst, bieden wij ook opzet- en bezorgservice aan tegen een kleine meerprijs. Selecteer deze opties eenvoudig in het huurmandje.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan piraten avontuur 17x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.