Stormbaan Formule 1 9m

Aantal:

195,00

1 dag 

incl. BTW

161,16

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Formule 1 9m
>
  • Stormbaan Formule 1 9m
  • Stormbaan Formule 1 9m
  • Stormbaan Formule 1 9m
<

Omschrijving

Stormbaan Formule 1 9m huren - Partytentverhuur Roermond

Ben jij een echte Formule 1 fan en wil je jouw passie voor racen ook op jouw evenement of feest terug laten komen? Dan hebben wij de perfecte attractie voor jou: de Stormbaan Formule 1! Deze compacte stormbaan van 9 meter lang is volledig uitgedost in het bekende race thema en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud.

Laat je uitdagen en ga de strijd aan met jouw vrienden en familie. Wie is de snelste op deze geweldige stormbaan? En natuurlijk kan er extra hard gejuicht worden voor onze eigen Max Verstappen. Met deze Stormbaan Formule 1 van Partytentverhuur Roermond ben je verzekerd van een sportief en spectaculair evenement.

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Dan is het mogelijk om de Stormbaan Formule 1 door ons te laten bezorgen en opzetten, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken en optimaal kunt genieten van jouw evenement. Hiervoor berekenen wij een kleine meerprijs. Kies dus voor de Stormbaan Formule 1 en geef jouw evenement een echte race-ervaring!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan Formule 1 9m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.