Stormbaan Dubbel 27m huren

Aantal:

350,00

1 dag 

incl. BTW

289,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Dubbel 27m huren
>
  • Stormbaan Dubbel 27m huren
  • Stormbaan Dubbel 27m huren
  • Stormbaan Dubbel 27m huren
<

Producteigenschappen

Lengte
27 M
Hoogte
5 M
Breedte
4 M
Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Stormbaan Dubbel 27m huren - Partytentverhuur Roermond

Deze kleurrijke stormbaan van 27 meter lang is de perfecte manier om je klanten een spannende en superleuke dag te bezorgen! Laat ze kruipen, rennen, springen, klimmen en glijden op dit dubbele parcours. Wie bereikt als eerste de overkant van deze opblaasbare hindernisbaan? De dubbele stormbaan biedt extra plezier omdat er niet één, maar twee afzonderlijke banen zijn om op te spelen. Dat wordt één groot feest voor je gasten!

De stormbaan is 27 meter lang, 4 meter breed en 5 meter hoog en wordt geleverd met een blower voor eenvoudige installatie. We bieden ook de optie om gebruik te maken van onze opzetservice en bezorging tegen een kleine meerprijs. Deze opties zijn beschikbaar om te selecteren in het winkelmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan dubbel 27m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.