Springkussen Multiplay Circus 6x5m

Aantal:

145,00

1 dag 

incl. BTW

119,83

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Multiplay Circus 6x5m
>
  • Springkussen Multiplay Circus 6x5m
  • Springkussen Multiplay Circus 6x5m
<

Producteigenschappen

Lengte
6.9 M
Hoogte
6.4 M
Breedte
5.4 M
Aantal gebruikers
8 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Springkussen Multiplay Circus 6x5m huren - Partytentverhuur Roermond

Dit springkussen is niet alleen leuk om te zien dankzij de prachtige kleuren, maar het is ook een echte eyecatcher! De obstakels binnenin het springkussen zijn zo ontworpen dat ze voor gegarandeerd speelplezier zorgen en de kinderen zullen zeker met een glimlach op hun gezicht spelen. Bovendien is er ook nog een glijbaan verstopt in het springkussen, wat het nog spannender maakt. De clowntjes op het springkussen zorgen voor extra speelplezier en stimuleren de fantasie van de kinderen. Het opblazen van het springkussen is een fluitje van een cent met de elektrische blower die wordt meegeleverd. Mocht je toch hulp nodig hebben bij het opzetten van het springkussen, dan kun je dit eenvoudig aangeven in het huurmandje. Wij helpen je graag verder!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen multiplay circus 6x5m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.