Opblaasbare Escape Room huren

350,00

excl. BTW

289,26

excl. BTW

Opblaasbare Escape Room huren
>
  • Opblaasbare Escape Room huren
<

Omschrijving

Opblaasbare escaperoom huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Zijn jullie opzoek naar een uitdagende en unieke escaperoom voor bij jullie op locatie? Zoek niet langer, Partytentverhuur Roermond verhuurt namelijk een opblaasbare, en dus mobiele, escaperoom. Deze unieke escaperoom, is dan ook een ware attracties en tof uitje voor iedereen vanaf 13 jaar. 

Het verhaal: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en helaas is het benodigde studieboek nergens meer te krijgen. De enige oplossing voor jullie, inbreken in de bibliotheek, om het boek alsnog te bemachtigen. Na het binnen treden van deze bibliotheek, hebben jullie slechts 60 minuten de tijd, om de ontsnapping tot een goed eind te brengen. Durven jullie deze uitdaging aan?

Naast de escaperoom, welke uit 5 kamers bestaat, wordt er ook standaard een geluidssysteem meegeleverd, om de beleving verder aan te kleden. De game kan gespeeld worden met 1 tot maximaal 8 personen. Deze opblaasbare attractie is 10x6x2,5 meter, door de hoogte van 2,5 meter is deze gave attractie in veel gevallen ook binnen te plaatsen, indien jullie over een grote binnenruimte beschikken.

Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit deze spannende escaperoom?

Prijzen (zijn inclusief 1 – maal uitleg en bezorging*, opzetten en afbreken):

  • 1 dag – €350,-
  • 3 dagen – €650,-
  • 5 dagen – €1000,-
  • 7 dagen – €1250,-

Naast de opblaasbare escaperoom verhuren wij nog veel meer spellen. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de opblaasbare escaperoom. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen. 

 

Extra Productopties

75,00

1 dag

incl. BTW

61,98

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

Offerte aanvragen