Buikschuifbaan 14x3m

Aantal:

175,00

1 dag 

incl. BTW

144,63

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Buikschuifbaan 14x3m
>
  • Buikschuifbaan 14x3m
  • Buikschuifbaan 14x3m
  • Buikschuifbaan 14x3m
<

Producteigenschappen

Lengte
10 M
Hoogte
5.6 M
Breedte
3.6 M
Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Buikschuifbaan 14x3m huren - Partytentverhuur Roermond

Ben je van plan om een zomerfeest of evenement te organiseren? Dan is het vanzelfsprekend dat je een coole waterattractie wilt hebben om het plaatje compleet te maken. Wat dacht je van het huren van onze fantastische buikschuifbaan van Partytentverhuur Roermond? Het is de perfecte manier om te testen welk team het verst kan glijden en als eerste het einde van de baan kan bereiken.

Bij het huren van een waterattractie is het belangrijk om rekening te houden met de vultijd van het bad aan het einde van de baan. Gelukkig bieden wij een handige opzetservice en bezorgoptie aan tegen een kleine meerprijs, die je gemakkelijk kunt selecteren in het winkelmandje. Zo wordt het organiseren van je zomerfeest of evenement een fluitje van een cent!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over Buikschuifbaan 14x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.