Alles mag bij....

299,50

excl. BTW

247,52

excl. BTW

Alles mag bij....
>
  • Alles mag bij....
<

Omschrijving

Alles mag bij... Huren in Roermond - Partytentverhuur Roermond

Alles Mag op vrijdag, zaterdag of zondag, het populaire televisie programma. Gaan jullie tijdens deze unieke en hilarische activiteit aan de slag als team om de overwinning binnen te slepen? Tijdens de interactieve spelrondes proberen jullie iedere keer alles zo snel mogelijk uit te voeren. Welk team heeft aan het einde de minste seconde op het scorebord staan en gaat er met de winst vandoor?

Deze activiteit is te boeken vanaf 10 personen, bij minder personen zijn wij genoodzaakt om deze minimumprijs in rekening te brengen. Alles Mag op… duurt circa 2,5 uur. De richtprijzen voor Alles Mag Op… zijn als volgt:

  • 10-20 personen: €29,95 per persoon
  • Vanaf 21 personen: op aanvraag

Deze prijs is inclusief spelleider en reiskosten in de regio, daarbuiten berekenen we extra reiskosten. Voor het huren van spelshows ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast alles mag bij verhuren wij nog veel meer spellen. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over alles mag bij. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

3,50

1 dag

incl. BTW

2,89

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

15,00

incl. BTW

12,40

excl. BTW

Huurmandje

25,00

1 dag

incl. BTW

20,66

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

Offerte aanvragen