Stormbaan Turbo 14x4m

Aantal:

220,00

1 dag 

incl. BTW

181,82

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Turbo 14x4m
>
  • Stormbaan Turbo 14x4m
  • Stormbaan Turbo 14x4m
<

Omschrijving

Stormbaan Turbo 14x4m huren - Partytentverhuur Roermond

 

Op zoek naar een uitdagende en kleurrijke stormbaan? Dan is onze Stormbaan Turbo van 14 meter lang een echte aanrader! Deze compacte stormbaan zit vol met diverse obstakels en uitdagende klimmogelijkheden. Het wordt een spannende race om als eerste aan de overkant te komen.

Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker te spelen en te ravotten op deze baan. Door de verschillende kleuren en obstakels is de Stormbaan Turbo perfect geschikt voor sportdagen, zeskampen en evenementen.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor onze bezorgservice en op- en afbouw service. Zo kun je zorgeloos genieten van deze toffe stormbaan. Wil je daarnaast enkele haspels huren voor het stroomverbruik? Ook deze optie kun je eenvoudig toevoegen in het huurmandje.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan turbo 14x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.