Boksbal automaat huren

Aantal:

150,00

1 dag 

incl. BTW

123,97

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Boksbal automaat huren
>
  • Boksbal automaat huren
<

Producteigenschappen

Lengte
1.15 M
Hoogte
2.25 M
Breedte
0.58 M

Omschrijving

Boksbal automaat huren - Partytentverhuur Roermond

Organiseer jij binnenkort een feest of evenement en ben je op zoek naar een leuke attractie? Dan is deze gave Boksbal iets voor jou! Deze boksbal, bekend van de kermis, is een van de meest populaire attracties van het land en zorgt voor veel plezier en competitie. Druk op het knopje van de automaat en begin met de krachtmeting. Wie van jouw vrienden of vriendinnen heeft de meeste kracht en verdient de meeste punten? Test het uit met deze spectaculaire boksbal automaat van Partytentverhuur Roermond.

Om de boksbal te kunnen gebruiken, moet je hem aansluiten op een 220V stopcontact. Houd er rekening mee dat de boksbal niet zelf kan worden opgehaald. Je moet dus transportkosten afnemen. Dit spel is alleen te spelen met geldinworp

Met deze Boksbal automaat haal je een echte publiekstrekker in huis voor jouw feest of evenement. Maak er een onvergetelijke dag van en huur nu deze toffe boksbal!

Partytentverhuur Roermond is het adres voor het huren van partytenten in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.